BLIV PARTNER PÅ JCI NATIONALKONGRES 2018 

JCI Kolding har brug for hele byens opbakning for at vi kan vise fremtidens ledere fra hele landet at Kolding er byen som vækster og hvor design er et bærende element i erhvervslivets udvikling. Støt op om årets Nationalkongres som afholdes på Hotel Scandic Kolding og bliv eksponeret overfor fremtidens ledere, som i fremtiden vil sætte agendaen i dansk erhvervsliv. For at Nationalkongressen kan blive en succes har vi brug for støtte fra erhvervslivet. Bliv partner og vær med til at støtte op om årets Nationalkongres i Kolding. Mange virksomheder har allerede vist stor interesse for at hjælpe os mod at skabe en mindeværdig kongres med fokus på design med hjertet.

 

SKAL DIN VIRKSOMHED VÆRE EN DEL

AF NATIONALKONGRES 2018?

Kontakt partnerskabsansvarlig, Carina Persson på partnerskab@nk2018.dk eller 20232803.

 

JEG VIL GERNE RINGES OP

15 + 10 =

PARTNERE – DISSE STØTTER ALLEREDE NK 2018

Hvem er JCI Kolding?

Junior Chamber International er en verdensomspændende nonprofit ungdomsorganisation på 200.000 unge i alderen 18 til 40 år spredt ud over 5.000 lokalafdelinger og mere end 100 lande. Vi vil alle skabe varige positive forandringer i den verden som vi lever i.

Lokalafdelingen i Kolding består af 40 medlemmer  og er Danmarks største afdelingen. Medlemmerne kommer med vidt forskellige kulturelle, faglige og personlige baggrunde. Vi mødes én gang om måneden til spisning, networking og slutter afdelingsaftenen af med et fagligt tema.